BETA We use cookies to improve your experience. By using architecture.com you agree to our terms of use and use of cookies. This is a new RIBA online service. We would like to hear your feedback .

Find an architect

Reed Place Houses

Project Details

£0.5m to £0.99M

Sited in Greenbelt land, New Build

Practice

Robert Davies John West Limited

Ground Floor Rear Office Suite , The Courtyard , 59 Church Street , Staines upon Thames , Surrey , TW18 4XS

An award winning residential scheme for five new houses in Shepperton. This scheme won the 2004 Spelthorne Design Awards for New Residential. The houses are designed as barns arranged around a courtyard with timber-clad walls with timber cladding used externally on the walls, to blend into the greenbelt and an area of Special Landscape Character situated in the greenbelt. The prestigious dwellings feature dramatic entrance halls with two-storey high double height windows overlooked by first floor galleries.